Carles Rodríguez González

Manresa, 1978

És un enamorat de la vida.

Entre les seves múltiples passions hi sobresurten la cuina, la família i la bicicleta.

Format a l’Escola d’Hoteleria Joviat, on anys després va tornar-hi com a professor durant tres anys, i amb un màster en direcció de restauració a EADA, Carles Rodríguez va començar la seva carrera professional al costat del xef Carles Pressegué a la Masia Noguera. Des d’aleshores ha passat per les cuines dels millors restaurants com el Lluçanès, l’Aldebarán, l’Àbac, La Ciutadella, el Neichel, el Sant Pau de Carme Ruscalleda, The Savoy Hotel a Londres, Món Sant Benet i l’Hotel Arts de Barcelona.

La seva curiositat a viatjar per descobrir els sabors culinaris de tot el món i emportar-se a casa idees i receptes que aplica curosament en la cuina que li agrada crear. Ha fet ‘cross-training’ arreu,

És a principis del 2013 quan Carles Rodríguez aterra a Igualada i coneix l’Exquisit, on entra com a cap de cuina, càrrec que ostentarà fins que obre el seu propi restaurant, el Veigé Coolinari, al centre històric de Manresa.

Però és a meitats del 2015, i en paral·lel al seu projecte manresà, que Rodríguez agafa les regnes per liderar l’Exquisit, una proposta al centre de la capital anoienca on ofereix els millors plats de la cuina tradicional catalana, repensada i reformulada.